Intro NexusIT Hosting

Bij NexusIT heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren.
Vanuit ons datacenter in telecity Amsterdam beschikken wij over een serverpark van extreem hoge kwaliteit om u een uptime te garanderen van 100 %.

Daarnaast geven wij u de keuze in een bijzonder breed assortiment aan optie's, mogelijkheden en toepassingen. Wanneer u kiest voor het hosten van uw domeinnaam bij Nexus is vrijwel alles mogelijk, maatwerk is onze specialiteit.

Wilt u zelf controle hebben over het systeem waarop uw website draait dan is dit ook mogelijk. Wij bieden dedicated hosting in diverse mogelijkheden aan. Hierdoor heeft u de volle controle over de systemen die uw website in de lucht houden maar niet de zorgen over de aanschaf en het onderhoud van deze systemen.

Voor het plaatsen van uw website bent u bij NexusIT aan het juiste adres !

Domeinhosting Dedicated-hosting Domeinregistratie Prijsoverzicht Aanvragen

Website Hosting

NexusIT B.V. kent voor Website hosting 3 standaard paketten die u kunt aanpassen of uitbreiden naar uw eigen wensen. U kunt de specificaties vinden in ons prijsoverzicht.

Wij geven u de keuze om gebruik te maken van een unix systeem waarbij u de beschikking heeft over php of een windows systeem waarbij u de beschikking heeft over asp. Mocht u om willen schakelen tussen php of asp support is dit geheel gratis.

Ieder pakket is standaard voorzien van de mogelijkheid om zelf email adressen op uw eigen domeinnaam aan te maken. Hier kunt u zelf bepalen hoeveel email adressen u wilt gebruiken. Hiervoor hebben wij een gemakkelijke webpagina waar u in een handomdraai emailadressen, mailing lijsten, mail forwards en vakantie berichten kunt instellen. Hierdoor hoeft u voor uw bedrijf niet meer zelf een eigen mailserver te draaien met de daarbij behorende beheers kosten. NexusIT geeft u de mogelijkheid uw mail op te halen middels pop3, pop3 secure, imap, imap secure en webmail.

Voor alle pakketten hanteren wij voor het data verbruik een fair use policy wat inhoud dat u geen vast data limiet heeft zoals bij andere providers.

Wij hebben deze fair use policy in het leven geroepen omdat het gemiddelde verbruik van een website vrijwel altijd veel lager ligt dan waar u voor betaald.
U betaald dus voor de mogelijkheden en niet voor de limieten. Gebruikt u dus een keer iets meer dan nomaal vinden wij dit niet erg. Meer info hierover is te vinden in onze support sectie onder FUP Use.

BACK 2 TOP Dedicated-hosting Domeinregistratie Prijsoverzicht Aanvragen

Dedicated Hosting

Wanneer u meer eisen heeft voor uw webpagina is het mogelijk gebruik te maken van dedicated hosting. Hierbij geven wij u de controle over de server waarop uw webpagina draaid maar wij regelen het onderhoud en het systeem voor u in.

U kunt kiezen tussen 2 verschillende systemen. Wij bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van een windows systeem of een unix systeem.

Om het beheer zo simpel als mogelijk voor u te maken hebben wij een simpele webinterface ontwikkeld waarop u alles kan inregelen en aanpassen naar uw eigen wensen.

Tevens plaatsen wij deze server op ons monitoring systeem waardoor u per sms en email een melding krijgt als er een probleem ontstaan is. Wij ontvangen deze meldingen ook en lossen het probleem voor u op.

Mocht u gebruik willen maken van deze dienst neemt u dan gerust contact op met onze servicedesk. Zij zullen met u kijken wat er nodig is om aan uw wensen te kunnen voldoen.

BACK 2 TOP Domeinhosting Domeinregistratie Prijsoverzicht Aanvragen

Domeinnaam registratie

Wanneer u enkel uw domeinnaam wilt laten registreren bij NexusIT is dit ook mogelijk. Wij bieden u hiervoor diverse mogelijkheden en oplossingen.

U kunt enkel uw domeinnaam laten registren bij ons. Het reserveren van een domeinnaam is mogelijk voor .nl domeinnamen maar ook voor alle buitenlandse domeinnamen

Het is ook mogelijk om uw domeinnaam te registreren en enkel gebruik te maken van onze email diensten. Wij geven u dan de mogelijkheid om zelf email accounts aan te maken en te beheren middels een simpele webpagina. Ook krijgt u de beschikking over maillijsten, mail forwards en vakantie berichten.

Wilt u uw domeinnaam laten verwijzen naar een eigen internet verbinding is dit ook mogelijk. Wij kunnen voor u de dns gegevens voor uw domein beheren maar dit mag u ook zelf doen.

Bij prijs overzicht vind u een compleet overzicht van alle beschikbare domeinnaam extentie's zoals .nl .com .net .org en vele anderen. Ook kunt u hier de prijzen terug vinden voor onze email diensten. Het laten doorverwijzen van een domein naam naar een eigen verbinding is geheel gratis.

BACK 2 TOP Domeinhosting Dedicated-hosting Prijsoverzicht Aanvragen

Aanvraagformulieren en Algemene voorwaarden


Middels deze pagina kunt u onze hosting en domein diensten aanvragen.

Voor het aanvragen van een hosting dienst kunt u gebruik maken van de volgende link:
Aanvragen Nexus Website Hosting

Voor het reserveren van een domeinnaam of het aanvragen van een email dienst kunt u gebruik maken van de volgende link:

Aanvragen Domeinnaam of Email Dienst

Voor inzage in onze algemene voorwaarden kunt u gebruik maken van de onderstaande link:

Algemene voorwaarden diensten en producten

Mocht u nog vragen, opmerkingen of wensen hebben neemt u dan gerust contact op met onze servicedesk of middels ons contact formulier.

BACK 2 TOP Domeinhosting Dedicated-hosting Domeinregistratie Aanvragen

Aanvragen Nexus Website Hosting

[ N e X u S ] ..it co-nexus with the world!

Vul voor uw aanvraag de onderstaande velden volledig in.
U krijgt per post of per email dan een contract toegezonden.
Wanneer wj deze ondertekend van u retour ontvangen hebben
zetten wij de aanvraag voor u door in onze systemen.

Naam Bedrijf:
Voornaam & Achternaam:
Straat & Huisnummer:
Postcode & Plaatsnaam:
Telefoonnummer:
Email Adres:
Gewenst Pakket:
BACK 2 TOP Domeinhosting Dedicated-hosting Domeinregistratie Prijsoverzicht

Prijzen overzichten Nexus Hosting

Klik op 1 van de onderstaande links voor een volledig prijzen overzicht.Overzicht Nexus Website Hosting

Overzicht Nexus Dedicated Hosting

Overzicht Nexus Domein registratie

Overzicht overige Aanvullende diensten

BACK 2 TOP Domeinhosting Dedicated-hosting Domeinregistratie Prijsoverzicht

Prijzen overzichten Nexus Website Hosting

Pakket Type Entry Basic Supreme
       
Prijs P/M euro 9,50 euro 14,95 euro 24,95
Eenmalige Setup euro 24,95 geen geen
       
Webspace 10Megabyte 50Megabyte 100Megabyte
Databases geen 1 Database 5 Databases
Gratis Helpdesk      
Webstatistieken      
asp support      
php support      
Eigen scripts      
Backup inbel account      
Website Backup      

BACK 2 TOP Domeinhosting Dedicated-hosting Domeinregistratie Prijsoverzicht