Je bent op zoek naar creatieve manieren om keycords te gebruiken als relatiegeschenken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Keycords zijn niet alleen handig om sleutels bij elkaar te houden, maar ze kunnen ook dienen als een effectief marketinginstrument. In dit artikel bespreken we verschillende innovatieve manieren om keycords in te zetten als relatiegeschenk.

  1. Persoonlijke bedrukking voor een gepersonaliseerde touch

Het toevoegen van een persoonlijke touch aan keycords maakt ze nog specialer voor de ontvangers. Overweeg om de keycords te laten bedrukken met de naam van het bedrijf of zelfs de namen van de individuele klanten. Door deze gepersonaliseerde bedrukking voelen klanten zich gewaardeerd en kunnen ze het keycord gemakkelijk associëren met jouw merk.

  1. Dubbelzijdige bedrukking voor extra zichtbaarheid

Benut elk oppervlak van het keycord door te kiezen voor dubbelzijdige bedrukking. Hierdoor krijg je extra ruimte om je logo, slogan of boodschap weer te geven. Je creëert zo niet alleen een professionele uitstraling, maar vergroot ook de zichtbaarheid van jouw merk. De dubbelzijdige bedrukking zorgt ervoor dat jouw boodschap altijd gezien wordt, ongeacht hoe de keycord gedragen wordt.

  1. Multifunctionele toevoegingen voor extra praktisch nut

Geef jouw keycords een extra praktisch nut door ze te voorzien van multifunctionele toevoegingen. Overweeg bijvoorbeeld het toevoegen van een flessenopener, USB-flashdrive of zelfs een badgehouder. Door deze handige extra’s zullen de ontvangers jouw keycords niet alleen gebruiken om sleutels bij elkaar te houden, maar ook in diverse andere situaties. Dit maximaliseert de exposure en verhoogt de waarde van het relatiegeschenk.

  1. Creatieve kleurencombinaties voor visuele aantrekkingskracht

Speel met verschillende kleuren en combinaties om visuele aantrekkingskracht te creëren. Kies tinten die overeenkomen met jouw merkkleuren of die opvallen in een menigte. Denk aan levendige kleurovergangen, contrasterende kleurschema’s of zelfs glow-in-the-dark opties. Door creatief te zijn met kleurgebruik maak je jouw keycords opvallender en gedenkwaardiger.

  1. Custom verpakking voor een indrukwekkende presentatie

Maak de beleving compleet door custom verpakkingen te ontwerpen voor je keycords. Een opvallende verpakking trekt al direct de aandacht van de ontvanger en verhoogt de algemene perceptie van het relatiegeschenk. Denk aan exclusieve doosjes, bedrukte zakjes of zelfs gepersonaliseerde kaartjes. Een mooie presentatie versterkt de boodschap van waardering en professionaliteit.

Met deze creatieve manieren om keycords als relatiegeschenken te gebruiken, zul je ongetwijfeld indruk maken op jouw klanten. Door een persoonlijke benadering, dubbelzijdige bedrukking, multifunctionele toevoegingen, creatieve kleurencombinaties en custom verpakkingen creëer je keycords die niet alleen functioneel zijn, maar ook echt gewaardeerd worden door de ontvangers.

Waarom zou je je beperken tot traditionele relatiegeschenken wanneer je met het bedrukken van keycords een unieke en gedenkwaardige indruk kunt achterlaten? Blaas jouw klanten omver met deze innovatieve ideeën en laat jouw merk opvallen!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *