Struggle jij ook met het inpakken van kleine cadeaus met inpakpapier? Daar hoef je na het lezen van deze blog niet meer aan te denken. Het inpakken met papieren cadeauzakjes is makkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit! Maar alleen een papieren cadeauzakje is misschien nog wat saai. Met deze 3 tips geef jij de papieren cadeauzakjes een extra sierlijke touch.

Lintjes

Nadat je het cadeautje in een cadeauzakje hebt gestopt en deze hebt afgesloten met een plakbandje, kan je de verpakking nog sierlijker maken met een leuk lintje. Het lintje kan dan zowel verticaal als horizontaal om het zakje gedaan worden en vervolgens gesloten worden met een leuk strikje.

Stickers

Zoals net beschreven kun je het cadeauzakje afsluiten met een plakbandje. Maar hoe leuk is het om deze te sluiten met een toffe sticker? De sticker kan bijvoorbeeld een vriendelijke tekst zoals ‘verpakt met liefde’ of ‘merci’ bevatten. Je kan er zelfs voor kiezen om een sticker te personaliseren en te bedrukken met je eigen logo of bedrijfsnaam.

Stempel

Cadeauzakjes zijn in veel verschillende soorten kleuren en patronen te krijgen. Je kunt deze zakjes nog een persoonlijke touch geven door een stempel op het zakje te zetten. Deze stempel zou bijvoorbeeld jouw slogan kunnen zijn! Je laat dan gelijk zien aan mensen wie jij als bedrijf bent en dat je aandacht besteed aan het verpakken van cadeaus.

Kortom, er zijn genoeg leuke manieren waarop je papieren cadeauzakjes nog beter kunt versieren. Je vraagt je nu misschien af waar je deze producten dan kunt halen. Bij Rotimshop bieden ze een breed assortiment papieren zakjes. Daarnaast hebben ze verschillende soorten lint en sluitstickers. Je kunt er zelfs stickers of papieren zakjes laten bedrukken! Geheel naar eigen smaak. Ga snel naar Rotimshop.nl en bekijk het hele assortiment.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *