Elektrische voertuigen zijn in toenemende mate normaal geworden in het dagelijkse straatbeeld. Het is namelijk een goed alternatief voor auto’s die rijden op fossiele brandstof. Het leasen van een elektrische bedrijfswagen heeft een aantal voordelen die zeker niet vergeten moeten worden. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze voordelen? Lees ze dan direct hieronder!

Milieubewust

Ten eerste zijn elektrische bedrijfswagens natuurlijk ideaal als je als bedrijf milieuvriendelijk wil worden – zulke voertuigen stoten namelijk geen schadelijke stoffen uit. Dit is niet alleen erg goed voor het milieu, maar het zal ook een positief effect hebben op de uitstraling van jouw bedrijf. Door het elektrisch rijden geef je namelijk indirect een teken naar consumenten en andere partijen dat je milieubewust bent tijdens de werkzaamheden van jouw organisatie.

Goede comfort tijdens het autorijden

Elektrische voertuigen staan meestal bekend om hun hoge comfort. Dit komt doordat de stoelen en de rest van het interieur meestal van hoge kwaliteit is en de auto’s rijden ook nog eens erg stil. Een elektrisch voertuig heeft namelijk geen verbrandingsmotor, maar een elektromotor. Hierdoor rijdt het een stuk stiller wat erg praktisch kan zijn als je bijvoorbeeld veel belt of praat in de auto.

Toegang tot milieuzones

In steeds meer Nederlandse steden worden milieuzones ingesteld: dit zijn delen van de stad waar je niet mag rijden met bijvoorbeeld auto’s die rijden op fossiele brandstof. Als je echter een elektrische bedrijfswagen leaset, dan zal je altijd toegang krijgen tot alle delen van de stad, zelfs de binnenstad. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld bezorgbedrijven.

Zelf een elektrische bedrijfswagen leasen?

Als je geïnteresseerd bent geworden in deze elektrische bedrijfswagen, overweeg dan een elektrische bedrijfswagen leasen. Er zijn voldoende opties met betrekking tot het leasen van elektrische voertuigen, zoals de Polestar 2 of de Volkswagen ID3. Zo kun jij de bedrijfswagen kiezen die precies bij jouw organisatie past!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *